Cape Reinga

Na het kerstmaal was het tijd om te vertrekken alle een het weer werkte nog niet helemaal mee , daarom heb ik na kerst een flinke wandeling gemaakt van 16km om te trainen voor de echte waandelingen en al de energie van afgelopen dagen verbranden. Die volgende dag besloot volgens mij de helft van de hostel te vertrekken helaas ging er maar een auto de zelfde kant op als ik. En deze auto zat al vol met 4 mensen en hun bagage het was dus weer liften voor mij. Voor kerst had ik me geschoren zo ik had het volste vertrouwen dat het wel goed zou komen. Mijn eerste lift bracht me naar Kerikeri eerst dacht ik er nog over om hier een dag te blijven maar daar was ik snel van afgestapt toen ik het stadje zag. Mijn derde lift kon mij bijna helemaal naar Cape Reinga brengen, de man ging naar en camping halverwege, daar heb ik dan ook mijn tentje neer gezet. Al gauw kwam ik in gesprek met een jong stel naast mij, en een lift naar top van nieuw Zeeland was geregeld. Toen we daar eindelijk waren stonden er nog wat bekende me op te wachten, de auto met de 4 personen waar ik niet bij in kon waren daar. Nieuw Zeeland toch kleiner dan ik dacht.

Na een bezoekje aan Cape Reinga gingen we sandsurfen, Cape Reinga is top van Nieuw Zeeland en sandsurfen is met een bodyboard de duinen af alleen wat groter. Doordat we alle 3 geen ervaring hadden gingen we de eerste keer voeten eerst zoals op een slee. Dit was en goed idee halverwege verloor ik controle over board en rollend ging ik naar beneden. Eenmaal beneden was ik bedekt met zand omdat het zand aan zonnebrandcreme bleef plakken ik leek wel gelukkig had niemand een camera mee genomen. De keren er op waren echt super gaaf toen we hoofd eerst deden, het vervelende was alleen dat je steeds die berg te keer vmoel je het al in je benen laat staan de zevende keer.

Het benzine tank je heb ik ook weg gegooid geen enkel pompstation mag het vullen en gaspot werkt ook goed, dus als ik nu op camping kom zonder fasiliteiten kan ik me redden.
To be continued,

Locatie


Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

comments-bottom

Aanbevolen foto's

Canterbury Geplaats door author icon Erik mei 28th, 2013 | 2 reacties
Mount Cook Geplaats door author icon Erik mei 27th, 2013 | 3 reacties
Otago Central Rail T... Geplaats door author icon Erik mei 22nd, 2013 | 1 reactie

Hoogste gewaardeerd

Lake Waikaremoana Geplaats door author icon Erik
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes - 5,00 / 5)
Loading ... Loading ...
Heaphy Track Geplaats door author icon Erik
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes - 5,00 / 5)
Loading ... Loading ...
Tongariro Northen Ci... Geplaats door author icon Erik
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes - 5,00 / 5)
Loading ... Loading ...

Require Flash player