gespot

Leuk om te horen dat iedereen berichten volgt, heb de bibliotheek gevonden kan nu wat makkelijker updaten. Voelt namelijk wel omgemakkelijk als je een uur in de mc donalds zit en niks besteld. Een soort van zwever en ik waren de enige die wat langer bleven, ben nu in bibliotheek omringt met andere backpackers die groot en deels zitten te facebooken, of thuis front op de hoogte houden zoals ik.

Dagen bij houden is vrij moeilijk maar de eerste dag in auckland was wennen, dit had waarschijnlijk ook met de jetlag te maken. De eerste dag ben ik dan ook niet veel verder gekomen als de stad doorwandelen en een bankrekening openen. mijn kamer genoot die ook langer in de kamer zit is echt een wereld reiziger. oorsprongelijk komt hij uit engeland maar hij is overal geweeest. Hij heeft veel interresante verhalen veel wat overdreven maar toch zeer leuk, uiteindelijk wil hij ook in australi gaan wonen. dit gaat pa vast waarderen hij was namelijk ook verslaafd aan verschillende tv series die ik niet kende. de hele wereld kijkt dus tv series.

Maar genoeg over mijn kamergenoot, de tweede dag wou ik echt wel wat gaan doen. maar het weer was niet super en daarom wou geen geld uitgeven aan boottrip naar een eiland in de buurt. daarom werd mij aan geraden om naar one tree hill te gaan dit kon met bus en koste in totaal maar 5 euro. Op de foto zie je dan ook de one tree hill, maar die ene boom kon ik niet echt vinden. De beste omschrijving van de one tree hill is een teletubbies landschap met daar omheen de stad Auckland. Het heeft mij veel moeite gekost om hier te komen, want halver wege begon het zo hart te regenen dat het geld wat in mij portomonee in moneybelt onder kleding en jas zat nat is geworden. Maar dit kon mijn er niet van te weerhouden om de eerste uitdaging te voltooien, ook al wist ik dat uitzicht niet super mooi :ou zij. tijdens deze regentoch ben ik ook de eerste schapen tegen gekomen kan ik dat van to do list afstrepen, heb denk ik wel genoeg gebabbelt nu laat gauw weer wat van me horen.

Locatie

Content go
es here

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

comments-bottom

Aanbevolen foto's

Canterbury Geplaats door author icon Erik mei 28th, 2013 | 2 reacties
Mount Cook Geplaats door author icon Erik mei 27th, 2013 | 3 reacties
Otago Central Rail T... Geplaats door author icon Erik mei 22nd, 2013 | 1 reactie

Hoogste gewaardeerd

Lake Waikaremoana Geplaats door author icon Erik
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes - 5,00 / 5)
Loading ... Loading ...
Heaphy Track Geplaats door author icon Erik
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes - 5,00 / 5)
Loading ... Loading ...
Tongariro Northen Ci... Geplaats door author icon Erik
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes - 5,00 / 5)
Loading ... Loading ...

Require Flash player