Gisborne

Vanuit Whakatana lifte ik naar Opotiki waar ook weinig te beleven was en ik doorlifte naar Gisborne. In mijn lonely planet had ik een hostel gevonden die campingplekken voor 8 euro aanbood, wat vergeleken met de afgelopen dagen een derde van de prijs is. Daar aan gekomen raakte ik aan de praat met meid uit fucking Gorsel, wereld is toch kleiner dan ik dacht. In mijn lonelyr planet had ik gelezen dat je hier kitesurf lessen kon krijgen alleen de mevrouw achter de balie wist van niks. Maar zo gemakkelijk geef ik niet op, want vervolgens ben ik naar een surfshop gegaan en heb daar rond gevraagt en kreeg toen een mobiel nummer, bericht achter gelaten en na 15 min werd ik terug gebeld. Maar toen ik vertelde dat ik geen ervaring had werd het wat lastiger. Hij heeft mij toen aangeraden om eerst gewoon te gaan kiten, omdat lessen vrij duur waren en het belangrijkste is controleren van kite en wind leren lezen voor veiligheid. Maar of ik hier een tweedehands kite ga kopen weet ik nog niet. Een andere mogelijk is natuurlijk om gewoon te gaan surfen alleen vind ik dit zonde van geld omdat ik na deze trip waarschijnlijk nooit meer ga surfen maar misschien verander ik nog van gedachte.


1 reactie aan “Gisborne”

  1. Pa zegt:

    Ja hoor! daar zijn de schapen; nog niet groot in getal, maar toch!Mooie plaatje. Ik zou er mijn hobby kunnen doen! Botanie: wat groeit daar in die graslanden? maar dat boeit jou niet zo, of nu toch wel aan de andere kant van de aardbol? Kiten trekt me ook niet zo. Je zal vast ook nog andere interessante dingen, of dames tegen komen. We horen het nog wel.
    groeten, Pa

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

comments-bottom

Aanbevolen foto's

Canterbury Geplaats door author icon Erik mei 28th, 2013 | 2 reacties
Mount Cook Geplaats door author icon Erik mei 27th, 2013 | 3 reacties
Otago Central Rail T... Geplaats door author icon Erik mei 22nd, 2013 | 1 reactie

Hoogste gewaardeerd

Lake Waikaremoana Geplaats door author icon Erik
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes - 5,00 / 5)
Loading ... Loading ...
Heaphy Track Geplaats door author icon Erik
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes - 5,00 / 5)
Loading ... Loading ...
Tongariro Northen Ci... Geplaats door author icon Erik
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes - 5,00 / 5)
Loading ... Loading ...

Require Flash player