nieuwjaar

Misschien is nieuw Zeeland toch kleiner dan ik dacht, ben deze week al 4 keer de zelfde gast tegengekomen. Na het noordelijkste puntje gezien te hebben was het tijd om weer naar beneden te gaan, eenmaal weer een lift gevonden was ik al gauw weer een stuk lager aan de west kust van Nieuw Zeeland. Aangekomen in Opononi besloot ik te blijven om hier Nieuwjaar te vieren ipv door te reizen naar Auckland. Achteraf was dit misschien een fout want er was wel een hele grote party tent maar deze was niet helemaal gevuld en er waren teveel locals die niet echt van feesten houden. En het feest stopte al rond 1 uur en op het strand ging het feest tot half 2 door. Heb me uiteindelijk wel vermaakt maar had meer van mijn nieuw jaars in nieuw zeeland verwacht.

Overdag ben ik nog naar de north head geweest (zie foto) en heb ik de grootste boom in nieuw Zeeland bekeken. Toen ik daar aangekomen was had ik echt door dat ik alles wel gezien had in het noorden van het Noord eiland en besloot om naar de coromendal gebied te gaan volgende bericht meer hier over, to be continued

Locatie


3 reacties aan “nieuwjaar”

 1. gerda zegt:

  Hallo Erik
  De beste wensen voor het nieuwe jaar.
  Het is hier nu 11uur en we zijn net uit bed. Het regen en het is zo donker dat we de lampen aan moeten. Vannacht een gebruikelijke jaarwisseling gehad. Ben benieuwd wat je plannen voor de komende tijd zijn.
  Groetjes.

 2. Joke en Jan zegt:

  Hoi Erik,
  Allereerst vanuit een alweer triest en regenachtig Haaksbergen onze beste wensen voor een gelukkig en avontuurlijk 2013.
  We lezen met regelmaat jouw blogs en we merken dat je je goed vermaakt op het Noorder eiland..
  Jammer dat het nieuwjaarsfeest je wat tegengevallen is maar je zit nog maar net in Nw.Zeeland er volgen vast nog wel positieve verrassingen.
  Heel veel plezier nog. en de groeten van
  Joke en Jan

 3. We’re a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your site provided us with valuable information to work on. You have done an impressive job and our whole community will be grateful to you.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

comments-bottom

Aanbevolen foto's

Canterbury Geplaats door author icon Erik mei 28th, 2013 | 2 reacties
Mount Cook Geplaats door author icon Erik mei 27th, 2013 | 3 reacties
Otago Central Rail T... Geplaats door author icon Erik mei 22nd, 2013 | 1 reactie

Hoogste gewaardeerd

Lake Waikaremoana Geplaats door author icon Erik
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes - 5,00 / 5)
Loading ... Loading ...
Heaphy Track Geplaats door author icon Erik
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes - 5,00 / 5)
Loading ... Loading ...
Tongariro Northen Ci... Geplaats door author icon Erik
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes - 5,00 / 5)
Loading ... Loading ...

Require Flash player