Waitomo Caves

De vorige keer vertelde ik dat gebruik wilde maken van de deal rots klimmen en surfen. Maar dit kon helaas niet door gaan, maar dat weer hield me er niet om te genieten van de zwarte zand kusten. Nadeel van zwarte zand en de zon is dat het zand gloed heet wordt. En op blote voeten lopen bijna onmogelijk is waardoor je in de zee blijft. Die avond was ik wel in heel anders gezelschap namelijk 3 mensen boven de 50 jaar en heb toen monopolie kaartspel gespeeld. En het was een geweldige avond, alleen speelde ik met wat meer strategie. Waar zij elkaar van alles gunnen speelde ik om te winnen. Later waren ze wel blij want nu konden zij winnen van de mensen van wie zijn geleerd hebben hou het spel werkte. De dag daarna heb ik mezelf verwend met lekker uit eten te gaan in een Japans restaurant, en nu weet ik het zeker Japans is mijn favoriete eetstijl.

Na enkele dagen in Raglan gespendeerd te hebben ben ik naar mijn volgende bestemming gegaan Waitomo. Zoals ik al eerder verteld heb, heb ik site ontdekt waar ik 50% korting op activiteiten dkan krijgen. Er was alleen nog een probleempje met boeken, het leek alsof mijn creditcard niet werkte. Maar naar verschillende manieren geprobeerd te hebben is het uiteindelijk toch gelukt. Waardoor ik dag daarna ging tumu tumu toobing wat een combitnatie van blackwater rafting, door grotten lopen en springen.

De ochtend dat ik mocht gaan Tumu Tumu ToObing werd mij aangeraden mijn bril achter te laten dit deed ik ook. Maar toen ik dat vertelde ik dit aan mijn tourguide zei hij dat ik bril gewoon kon ophouden. Naar 2 uur onder de grond in de grotten geweest te zijn kwamen we bij een punt waar je van 4m hoog het water moest inspringen. Omdat ik de enige kerel in de groep was naast de begeleider ging ik als eerst. En natuurlijk hier verloor ik mijn bril, na 5 min gevloekt te hebben ging ik zoeken met mijn voet over de grond. En gelukkig hebben we na 10 min zoeken de bril gevonden en de begeleider was ook opgelucht aangezien mij verteld had dat het wel goed zou gaan.

To be continued


2 reacties aan “Waitomo Caves”

  1. Pa zegt:

    Avonturen en risico’s; je beleeft het allemaal. Met jouw bril is wel een beetje d…..Ik zie op de foto geen stallagnieten en ‘-tieten; zijn die daar niet? En reis je nu terug richting Auckland? Afwachten wat jouw volgende bericht brengt.
    groeten
    Pa.

  2. anouk zegt:

    tumu tumu toobing?!? klinkt als een activiteit voor de teletubbies ;-) maar ik begrijp dat het eerder een soort jackass sessie was maar dan gelukkig zonder dat er onderdelen crashten!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

comments-bottom

Aanbevolen foto's

Canterbury Geplaats door author icon Erik mei 28th, 2013 | 2 reacties
Mount Cook Geplaats door author icon Erik mei 27th, 2013 | 3 reacties
Otago Central Rail T... Geplaats door author icon Erik mei 22nd, 2013 | 1 reactie

Hoogste gewaardeerd

Lake Waikaremoana Geplaats door author icon Erik
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes - 5,00 / 5)
Loading ... Loading ...
Heaphy Track Geplaats door author icon Erik
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes - 5,00 / 5)
Loading ... Loading ...
Tongariro Northen Ci... Geplaats door author icon Erik
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes - 5,00 / 5)
Loading ... Loading ...

Require Flash player